МІСТО ЛЬВІВ / Сайт Львова / Афіша Львів

Місто Київ

НОВА ГЕНЕРАЦІЯ: Дмитро Сухолиткий-Собчук - зустріч з режисером

7 Жов (Сб) / 14:40
- 7 Жов/15:40
НОВА ГЕНЕРАЦІЯ: Дмитро Сухолиткий-Собчук - зустріч з режисером

НОВА ГЕНЕРАЦІЯ: Дмитро Сухолиткий-Собчук - зустріч з режисером

Не пропустить подію, додайте в гугл календар: 👉 додати📅

Поділитися з друзями:

НОВА ГЕНЕРАЦІЯ: Дмитро Сухолиткий-Собчук – зустріч з режисером

🎡Афіша Київ

⌚️2023-10-07 14:40:00 –
🏢Кінотеатр «Жовтень»

7 жовтня запрошуємо на зустріч з режисером Дмитром Сухолитким-Собчуком, яка відбуватиметься в межах фестивалю «Нова генерація».
Темою розмови буде: "Не бійтесь помилятись, або як зробити коротшим шлях в освіті кінорежисури".
План події:
— показ студентського короткометражного фільму "Човен Харитона";
— спілкування з режисером;
— питання та відповіді.
Квитки скоро надійдуть у продаж – https://zhovten-kino.kyiv.ua/movie/355475

У період з 04.10 по 11.10 – покази фільму Дмитра Сухолиткого-Собчука «Памфір», 2022 року.

Про режисера:
Дмитро Сухолиткий-Собчук є Членом Європейської та Української Кіноакадемій. Учасник українського об’єднання документалістів Babylon13. Учасник Berlinale Talents, Locarno Film Academy, засновник сценарної платформи Terrarium. Короткометражний ігровий фільм «ШТАНГІСТ», претендент на EFA, отримав нагороди Best Short Film Award in Angers та Гран-прі Варшавського міжнародного кінофестивалю. А також документальний «Літургія протитанкових перешкод» учасник престижних кінофестивалів SUNDANCE, TIFF, IDFA, Clermont-Ferrand IFF, ZINEBI, FIPADOC, Trieste, Sarajevo IFF, Riga IFF, Doclisboa IFF, CinEast та інші. Прем’єра ігрового дебютного повнометражного фільму «Памфір» відбулась в програмі Directors’ Fortnight (CANNES FILM FESTIVAL 2022), номінант на Європейську кінопремію в категорії «Кращий дебют» 2022.

Вибрана фільмографія:

2022 «ЛІТУРГІЯ ПРОТИТАНКОВИХ ПЕРЕШКОД», документальний, 12 хв.

2022 «ПАМФІР», повнометражний ігровий фільм, 107 хв
2018 «ШТАНГІСТ», короткометражний, 30 хв

2015 «ІНТЕРСЕКЦІЯ», документальний, 20 хв.

2013 «КРАСНА МАЛАНКА», документальний 52хв.

2012 «БОРОДА», короткометражний ігровий, 25хв

Вулиця Костянтинівська, 26
Київ

Джерело заходу: https://www.facebook.com/977227976677966

Обрані❤️афіші:

Обрані афіші в telegram боті

Телеграм бот
Афіша Львів / Афіша Львів сьогодні - портал міста №1
Афіша Львів / Афіша Львів сьогодні - портал міста №1
заказать сайт под ключ
filandor.com