Смаки Українського Парнасу 2.0. Історично-кулінарний лекторій

Смаки Українського Парнасу 2.0. Історично-кулінарний лекторій
Не пропустить подію, додайте в гугл календар: 👉 додати📅
Смаки Українського Парнасу 2.0. Історично-кулінарний лекторій
⌚️2023-08-26 15:00:00 – 2023-08-27 15:00:00
?Музей видатних діячів української культури
Дорогі поціновувачі культури та гастрономії!
Ми знову запрошуємо вас на подію, яка поєднає дві найвищі форми мистецтва — слово та кулінарію.
Пропустити сезон слив було б кулінарним злочином! 📝А за версією проєкту «Авторська Кухня Українська» гран-прі серед сливових пирогів має рецепт із далекого 1938 року від родини Ольги Кобилянської. Виявляється, коло їхньої хати росла велика слива, тож такий пляцок часто пекли за відшліфованим роками переписом. Його часто готувала Гелена — племінниця письменниці. Впевнені, він дасть фору знаменитому New York Times Plum Torte!
Разом із авторками проєкту «Авторська Кухня Українська» ми дізнаємося більше про гастрокультуру та кулінарні традиції минулого, побачимо сучасні перевидання старовинних кулінарних книг, а також:
🥧дізнаємося більше про смакові вподобання наших класиків
🥧почуємо цікаві родинні історії та давні рецепти
🥧посмакуємо справжнім сливовим пирогом за рецептом дому письменниці Ольги Кобилянської
🥧відчуємо атмосферу кулінарного Парнасу.
Не впустіть нагоду зануритися в смаки й аромати минулих епох і розгадати секрети кулінарних рецептів минулого.
⏰26-27 серпня (субота та неділя) о 15:00
🏠Будинок Михайла Старицького (вул. Саксаганського, 93)
💳Вартість: 150 грн.
📲Запис за телефоном: 0442843763 (з 10 до 17 години, крім вівторка), або повідомлення на 0967522409 (Viber, Whats app, Telegram)
Джерело заходу: https://www.facebook.com/1742211446202054